Hlavní obsah

Policie prokázala výrobu a distribuci 3,5 kg pervitinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Východočeská policie specializovaná na odhalování nelegálního obchodu s omamně psychotropními látkami zasáhla drogovou scénu na Trutnovsku a Náchodsku. Kriminalisté celkem prokázali výrobu a distribuci 3,5 kilogramu pervitinu. Novinky o tom v pátek informovala Renata Šanderová z východočeské policie.

Článek

Tým Toxi nelegální činnost mapoval déle než půl roku, dvě akce pod krycím názvem Kotva a Srna se pak konaly ve dnech 5. až 7. prosince.  

Kriminalisté Toxi týmu východočeské policie ve spolupráci se specialisty z Národní protidrogové centrály Praha, Celního ředitelství Hradec Králové a policisty z okresního ředitelství Trutnov a Náchod odhalili a zajistili kompletní nelegální laboratoř na výrobu drog. 

Ve spolupráci s východočeskou zásahovou jednotkou zadrželi a následně obvinili celkem osm výrobců a prodejců pervitinu. Vazebně jsou stíhány čtyři osoby. Kriminalisté celkem v obou kauzách prozatím prokázali výrobu a distribuci 3,5 kg pervitinu zhruba za 3,5 miliónu korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám