Hlavní obsah

Lupič přepadl banku v Olomouci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC

Ozbrojený lupič přepadl v pátek odpoledne pobočku GE Money Bank v Opletalově ulici v Olomouci na pěší zóně.Pracovnici předal lístek, kde hrozil smrtí pracovnici, pokud mu nedá peníze. Poté z banky utekl s neupřesněnou částkou. Po pachateli kriminalisté pátrají a žádají občany o pomoc.

Článek

"Kolem čtvrt na tři vstoupil asi třicetiletý muž do prostoru pro klienty,  přistoupil k pokladní a předložil jí lístek s textem:: Dejte mi všechny peníze, mám zbraň, nebo vás zastřelím," řekla Novinkám olomoucká policejní mluvčí Marta Vlachová. 

Dodala, že světlovlasý asi 180 centimetrů vysoký muž poodhrnul cíp bundy a ukázal střelnou zbraň, kterou měl zastrčenou za pasem kalhot. "Pokladní mu vydala dosud neupřesněné množství peněz," dodala mluvčí. Poté muž odešel. Při přepadení nebyl nikdo zraněn. Muž měl na hlavě baseballovou čepici s kšiltem a nápisem Adidas naraženou do čela. Na očích měl tmavé brýle a na sobě tmavošedou bundu,

Mluvčí banky Jan Hainz potvrdil, že peněžní ústav v centru Olomouce byl přepaden, odcizenou částku však nechtěl upřesnit. "Nemohu to říci kvůli vyšetřování, nebyla to vysoká částka," řekl ČTK mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám