Hlavní obsah

Muž po hádce ubodal známého

Právo, top

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LITVÍNOV

K vraždě svého 57letého známého z Obrnic se přišel v pátek hodinu po půlnoci přiznat na obvodní oddělení policie v Litvínově na Mostecku 22letý mladík. Právu to potvrdil šéf severočeské kriminálky Jiří Krupička s tím, že výjezdová skupina skutečně našla v bytě staršího z mužů mrtvolu s několika bodnořeznými ranami v těle.

Článek

"Večer spolu popíjeli v zatím nezjištěné restauraci poté, co se potkali na nádraží. Potom společně odešli do obrnického bytu oběti. Tam se údajně pohádali, a mladík několikrát bodl staršího muže nožem," dodala severočeská policejní mluvčí Jarmila Hrubešová. Podle Krupičky zatím není jasné, co přesně se v bytě odehrálo a jaký je motiv vraždy.

"Advokát mladíka, který byl v pátek obviněn z vraždy, mu doporučil mlčet. Obviněný má nahlášené bydliště na obecním úřadu a je nezaměstnaný. Pitva zemřelého je plánována na pondělí," doplnil Krupička. Vyšetřovatel podal státnímu zástupci podnět k návrhu na uvalení vyšetřovací vazby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám