Hlavní obsah

Sanitka havarovala při cestě za pacientem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Ve čtvrtek dopoledne havarovala v Karlových Varech sanitka jedoucí pro pacienta na polikliniku. Do cesty jí vjel autobus, který odbočoval vlevo a sanitce nevěnoval pozornost. Při nehodě nebyl nikdo zraněn.

Článek

"Posádka Rychlé lékařské pomoci jela na karlovarskou polikliniku pro pacienta, který byl v ohrožení života. Na silnici Západní začal autobus, aniž by reagoval na právě projíždějící sanitku, odbočovat vlevo na Dolní nádraží. Náš řidič, aby zabránil střetu, strhl sanitku do té samé odbočky, kde narazil do zábradlí," uvedl mluvčí záchranné služby Lukáš Hutta.

Pro pacienta, který potřeboval pomoc záchranářů vyslal operační dispečink náhladní sanitku. Předběžná škoda na sanitce byla odhadnuta na sto tisíc korun.

V souvislosti s touto nehodou záchranáři apelují na řidiče, aby respektovali sanitky se zapnutým výstražným zařízením.

Reklama

Související témata:

Související články

Na Sokolovsku havarovala sanitka s pacienty

Při transportu pacientů od dopravní nehody havarovala v pátek ráno sanitka v Novém Sedle na Sokolovsku. Zraněné převážela do sokolovské nemocnice. Při srážce...

Výběr článků

Načítám