Hlavní obsah

Silnice jsou sjízdné, občas namrzají

ČESKÁ REPUBLIKA

Na většině našeho území jsou ve čtvrtek silnice sjízdné, pouze ve vyšších oblastech silničáři upozorňují na možnost námrazy a ležícího uježděného sněhu. Dálnice a rychlostní komunikace jsou sjízdné bez problémů.

Článek

Ve vyšších polohách Šumavy a na jihočeských silnicích nižších tříd místy zůstává zledovatělá vrstva sněhu krytá interním posypem. Silničáři proto řidičům radí zvýšenou opatrnost.

Řidiči v Královéhradeckém kraji by měli dbát zvýšené opatrnosti především ve vyšších polohách, například v Krkonoších, Orlických horách či na Náchodsku, kde na vozovkách leží vrstva uježděného sněhu.

Silnice v Olomouckém kraji jsou sjízdné. Silničáři ale doporučují motoristům opatrnou jízdu především na udržovaných silnicích, které místy pokrývá ujetý či zledovatělý sníh.

Ujetý a místy zledovatělý sníh leží také na silnicích ve výše položených oblastech Pardubického kraje. Ostatní silnice jsou podle informací silničářů holé a mokré, sjízdné bez omezení.

Ústeckém kraji mrzne, na horách poletuje sníh. Silnice jsou na celém území kraje podle silničářů sjízdné. V nižších polohách jsou vymrzlé, ve vyšších polohách na Teplicku, Chomutovsku či Mostecku leží na komunikacích vrstva rozbředlého sněhu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám