Hlavní obsah

Muž uhořel ve svém domě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VSETÍN

Tragický požár vypukl v noci na úterý v Liptále na Vsetínsku. V rodinném domě uhořel osmatřicetiletý muž, který zde bydlel. Hasiči nalezli tělo dopoledne při prohledávání trosek domu.

Článek

"Požár byl na tísňovou linku nahlášen krátce před půl druhou hodinou ranní. O požáru nás informoval soused, kterého upozornila majitelka hořícího domu," uvedl pro Novinky mluvčí hasičů Zlínského kraje Ivo Mitáček.

Při příjezdu hasičů na místo zasáhl požár již obytnou část domu, ve které muž bydlel. "Plameny se velmi rychle rozšířili na hospodářské budovy a velkou stodolu. Díky zásahu hasičů se podařilo zachránit další rodinný dům, který stojí z druhé strany stodoly. Je to dům, kde bydlí rodiče mrtvého muže.

Likvidace ohně trvala do sedmé hodiny ranní. Tělo se hasičům podařilo najít krátce před devátou hodinou při prohledávání trosek požáru. Do hašení byly nasazeni tři dobrovolné a jedna profesionální jednotka, dopravu vody zajišťovalo šest cisteren.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám