Hlavní obsah

Na dálnici D1 havaroval herec Marián Labuda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JIHLAVA

Dva lidské životy si vyžádala tragická nehoda, která se v sobotu stala na 156. kilometru dálnice D1 poblíž Velké Bíteše ve směru na Prahu, kde havarovaly dva osobní automobily. Podle svědků byl řidičem druhého vozu slovenský herec Marián Labuda.

Článek

"Řidička fordu pravděpodobně nepřizpůsobila řízení zasněžené vozovce a narazila kolem 10:00 do středových svodidel. Spolu se spolujezdkyní nehodu přežily, ale zazmatkovaly a vydaly se zpět na dálnici. Zezadu je smetl přjíždějící passat," sdělila Novinkám mluvčí jihomoravské policie Kamila Janíčková. Ženy ve věku 51 a 73 lety byly na místě mrtvé.

Janíčková však odmítla komentovat údaj o Labudovi, jenž měl v passatu sedět s tím, že "policie nesděluje údaje o účastnících nehod a nebude to dělat ani tentokráte". Řidič passatu podle ní "utrpěl drobná poranění".

Podle policejní mluvčí se podařilo obnovit provoz na inkriminovaném úseku dálnice D1 ve 12:30. Dálnice je tak po sérii ranních nehod opět zcela průjezdná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám