Hlavní obsah

Policie: Mladík hodil po vraždě tělo matky do kanálu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Severomoravští policisté obvinili z vraždy jednadvacetiletého mladíka z Opavy, který podle nich zabil svou matku. Tělo pak zabalil do igelitového pytle a ukryl v teplovodním kanále nedaleko svého bytu. Ve čtvrtek to řekla mluvčí severomoravské policie.

Článek

Podle obvinění mladík vraždil 9. listopadu. Žena utrpěla závažné poranění hlavy, na jehož následky zemřela. Syn oběti pak utekl a policisté jej dopadli v úterý odpoledne na základě celostátního pátrání v Orlové na Karvinsku. Motiv vyšetřují.

Zmizení ženy policistům minulý týden v pátek oznámil její manžel. Policisté začali okolnosti prošetřovat a v úterý našli v teplovodním kanálu tělo zavražděné podnikatelky. Z vraždy začali podezírat jejího jednadvacetiletého syna.

"Soudní znalec konstatoval, že žena utrpěla závažná poranění, která nebyla slučitelná se životem. Na jejich vzniku se jednoznačně podílela další osoba," uvedla mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám