Hlavní obsah

Kriminalisté našli další část těla zavražděné dívky

PRAHA - ZÁPAD

Policistům se ve středu ráno podařilo nalézt další část těla zavražděné dívky z obce Číčovice na Praze - západ. K vraždě se podle policie přiznal devatenáctiletý mladík. Pátrání se za přítomnosti svého obhájce zúčastnil také obviněný muž, který je od úterý ve vazbě.

Článek

Kriminalistům se při středečním pátrání podařilo nalézt část nohy dívky. Policisté při akci prověřovali výpověď obviněného a nechali si přesně označit místo, kde uschoval části těla. O částech těla, které se nepodařilo nalézt se policie domnívá, že ji odnesla lesní zvěř.

Poslední pátrací rojnice prohledala zorané pole o rozloze několika hektarů před čtrnáctou hodinou. Pak bylo hledání ukončeno a byly odstraněny také policejní pásky zamezující vstupu do oblasti.

"Ve čtvrtek by se měl na místě objevit pes se speciálním výcvikem na hledání lidí v závalech a lavinách," uvedl kriminalista obeznámený s případem.

Policisté nadále vyčkávají na výsledky soudní pitvy a teprve po ní budou žádat zkoušky DNA, které potvrdí nebo vyvrátí, zda je zavražděná dívka skutečně tou, kterou pohřešují z konce října.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám