Hlavní obsah

Matku podezřívají, že usmrtila novorozence

Právo, top

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ÚSTÍ NAD LABEM

Mrtvolu novorozence našel manžel 39leté ženy z Krásného Března v Ústí nad Labem ve společném bytě ve chvíli, kdy rodička silně krvácela. Úmrtí novorozence včera potvrdila mluvčí ústecké policie Veronika Beranová.

Článek

"Příčinu smrti chlapečka objasní až nařízená soudní pitva. Případ policie šetří jako podezření z vraždy novorozeněte jeho matkou. Ta ještě nebyla kvůli hospitalizaci vyslechnuta," upřesnila policistka.

Tragédie se odehrála v sobotu kolem 17. hodiny. Poté muž, který se právě vrátil z práce, přivolal záchranku. Její lékař případ oznámil na linku 158 s tím, že převáží pacientku se silným krvácením do nemocnice. Z ohledání místa činu podle policistů, kteří případ šetří, vyplynulo, že žena porodila ve vaně.

Podle sousedů žijí v rodině už tři děti. Manžel podezřelé ženy údajně ani nevěděl o jejím těhotenství. Případ šetří kriminalisté z Okresního ředitelství Policie ČR Ústí nad Labem ve spolupráci se severočeským ředitelstvím policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám