Hlavní obsah

Policisté pátrají po uprchlém vězni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ve středu brzy ráno uprchl čtyřiadvacetiletý vězeň, který si svůj trest odpykává ve věznici Vinařice u Kladna. Muž je pravděpodobně ozbrojen.

Článek

Vězeň Josef Mihál nastoupil v ranních hodinách na denní směnu v Drůbežářských závodech Libuš. "Krátce po jedenácté hodině zjistila ostraha vykonávající dozor, že pracoviště svévolně opustil," uvedl Tomáš Hulan z policejní správy s tím, že  ostraha neprodleně informovala Policii ČR. Policisté vzápětí vyhlásili po uprchlém vězni pátrání. "Jmenovaný může být ozbrojen kuchyňským nožem," doplnil Hulan.

Veškeré informace o místě, kde se hledaný zdržuje, nebo byl svědky spatřen mohou občané policistům oznámit na telefonních číslech 974 854 101, 974 854 563, případně na známé lince  tísňového volání - 158.

Uprchlý vězeň je vysoký asi 183 cm, je střední postavy. Má černé vlasy, šedomodré oči, knír v barvě vlasů a oválný obličej. Muž vypadá na 25 až 30 let.

Naposledy měl oblečené bílé kalhoty a plášť, na nohou měl obuté  bílé holínky. Je pravděpodobné, že se tohoto oblečení pokusil co nejdříve zbavit

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám