Hlavní obsah

Muž brutálně znásilňoval mladou ženu

BRNO

Dvaačtyřicetiletý muž znásilnil minulý týden velmi brutálně a opakovaně devatenáctiletou dívku přímo v centru Brna. Nyní je už v rukou kriminalistů, hrozí mu až osm let vězení.

Článek

Vše se odehrálo ve sklepě a v bytě jednoho z domů v centru města. "Muž dívku nejprve vedl do sklepních prostor s tím, že jí chce něco ukázat. Vstupem do sklepní místnosti se ale celá situace dramaticky změnila," uvedl policejní mluvčí Mojimír Popp s tím, že dívka vypověděla, že ji muž přinutil, aby se svlékla a spoutal ji na rukou i nohou. Pak z jeho strany následovalo bití rukou, švihání bičem i kousání po celém těle.

To však útočníkovi nestačilo. Své oběti poté způsobil popáleninu rozžhaveným koncem pohrabáče. Aby žena nemohla volat o pomoc, vstrčil jí muž do úst údajně roubík.

"V časných ranních hodinách ženě uvolnil pouta, dovolil jí obléct si šaty a odvedl ji do bytu ve stejném domě. Zde ji opět svlékl, spoutal a znásilnil. Kolem šesté hodiny ráno ji vyprovodil z bytu na zastávku městské hromadné dopravy," řekl Popp.

Muž byl už jednou odsouzen

Ještě ten den se dívka obrátila na policii a vše jim vylíčila. "Kriminalisté na základě poznatků po intenzívním vyšetřování vytipovali a ustanovili podezřelého a následujícího dne muže zatkli," informoval mluvčí s tím, že muž byl za obdobné jednání již přibližně před 10 lety odsouzen.

Násilník je nyní ve vazbě. Policie ho obvinila z trestné činu omezování osobní svobody, vydírání a znásilnění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám