Hlavní obsah

Nehody na Pardubicku si vyžádaly dva životy

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ÚSTÍ NAD ORLICÍ/SVITAVY

Dvě zbytečná úmrtí přinesly dvě autonehody, které se odehrály v noci ze soboty na neděli v Pardubickém kraji. Při první nehodě na Orlickoústecku přišel o život pětatřicetiletý muž, při druhé nehodě na Svitavsku zemřel o tři roky starší řidič.

Článek

Nejprve na silnici první třídy u Vysokého Mýta na Orlickoústecku nezvládl řízení svého vozu Škoda Favorit pětatřicetiletý řidič. Nehoda se stala ve čtvrt na deset, a to na přímém úseku, kde ve dne probíhá oprava povrchu vozovky frézováním.

Vůz nejprve narazil na betonový základ, poté do ovocného stromu. Řidič svým zraněním podlehl, jeho sedmnáctiletý spolujezdec byl s těžkým zraněním převezen do nemocnice.

Tři hodiny poté, těsně po půlnoci, havaroval v katastru obce Boršov na Svitavsku osmatřicetiletý řidič. Při projíždění zatáčky zřejmě nepřizpůsobil rychlost, dostal smyk a narazil do betonové podezdívky plotu. Ani on havárii nepřežil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám