Hlavní obsah

Chodec nalezl v pražském úvozu lidskou kostru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Náhodný chodec, který byl na procházce se psem, nalezl v Praze kostru lidského těla. Ihned uvědomil policii. Příčina smrti zatím nebyla zjištěna, odhalit by ji měla soudní pitva. Novinky o tom v neděli informovala Eva Miklíková z Policie ČR.

Článek

Muž kostru nalezl v sobotu v ulici Pámelníková v Praze 9. Tělo leželo na hranici lesa a pole v úvozu, který je hluboký asi půl metru. Bylo zakryto splavenou hlínou.

Policisté přivolali hasiče, aby tělo přenesli na příhodnější místo. Tam jej předběžně ohledal policejní lékař, který ale nezjistil příčinu smrti. Domnívá se, že smrt nastala asi před několika lety. Také předběžně konstatoval, že by se mohlo jednat o muže ve věku kolem šedesáti let.

Tělo bylo bez viditelných zbytků tkání a částečně oblečeno. Po ohledání bylo převezeno na soudní pitvu. Ta by měla odhalit dobu a příčinu smrti zemřelého, jehož totožnost policisté neznají. I nadále se případem zabývají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám