Hlavní obsah

Děti se popálily při hře s benzínem

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

STŘÍBRO

Dvě děti ve věku 4 a 11 let ze Stříbra na Tachovsku skončily v úterý večer s těžkými popáleninami v pražské vinohradské nemocnici. Podle mluvčího záchranné služby Plzeňského kraje Miroslava Bukovjana děti manipulovaly ve sklepě s benzínem a zřejmě ho zapálily.

Článek

"Popálené děti přivezli jejich rodiče přímo na stanoviště záchranné službě ve Stříbře, odkud je vrtulník transportoval do popáleninového centra do Prahy," upřesnil Bukovjan s tím, že utrpěly vážné popáleniny na čtyřiceti procentech těla.

Případ vyšetřuje policie. "Na místě zjišťují okolnosti případu kriminalisté a policejní rada. Došlo k tomu ve sklepě panelákového domu. Popálené děti našli rodiče, podle zatím neověřených zpráv tam měl být ještě jeden starší chlapec, ale to ještě ověřujeme," řekl tachovský policejní ředitel Jaromír Kníže.

Podle mluvčího krajských hasičů Františka Vaška hasiči na místě nezasahovali. "Dozvěděli jsme se to až později a místo události nyní mapuje náš vyšetřovatel," uvedl Vaško.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám