Hlavní obsah

V noci zemřeli v troskách rozmačkaných aut tři lidé

ÚSTÍ NAD ORLICÍ/KLADNO

V noci na úterý se v Horních Libchavách na Orlickoústecku stala tragická nehoda, kterou nepřežili dva lidé. Řidič Opelu Omega vylétl ze silnice a narazil do garáže, která se zřítila. Vyproštění mrtvých těl trvalo několik hodin. Další řidič zemřel k ránu u Kladna.

Článek

"Před půlnocí byla na operační středisko hasičů oznámena nehoda, která se stala v Horních Libchavách na Orlickoústecku. Na místo ihned vyjeli profesionální hasiči z Ústí nad Orlicí. Řidič osobního vozidla Opel Omega z dosud nezjištěných příčin vylétl se svým vozem ze silnice, přerazil zábradlí a narazil do garáže," sdělila Novinkám policejní mluvčí Vendula Horáková.

Garáž se zřítila a hasiči se přes velké množství sutin nemohli k mrtvým tělům dostat. Vyproštění trvalo několik hodin, akce byla ukončena až kolem třetí ráno.

Další lidský život si vyžádala nehoda dodávky a nákladního auta na silnici mezi Kladnem a Buštěhradem. Řidič dodávky značky Ford, která se po nehodě převrátila na bok, byl hasiči z kabiny vyproštěn již mrtev. Oba případy policie dále vyšetřuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám