Hlavní obsah

Uprchlý pacient z Kosmonos se přihlásil policii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MLADÁ BOLESLAV

Jeden z trojice uprchlých pacientů z psychiatrické léčebny v Kosmonosech se v sobotu v časných ranních hodinách sám přihlásil na pražské policii. Novinky o tom informoval mluvčí mladoboleslavské policie Ladislav Mareš.

Článek

Z uzavřeného oddělení psychiatrické léčebny na Mladoboleslavsku uprchli v pátek tři nebezpeční pacienti - Roman Fron (28) a Roman Gábor (24) a spolu s nimi i jeden nezletilý mladík (16). Právě ten se policii v Praze v sobotu přihlásil.

Po dalších dvou uprchlících policie pátrá. "Jsou stále na pohybu," řekl Mareš. Podle lékařů jsou oba velmi nebezpeční, nedokončili psychiatrickou léčbu. "Jeden z nich má dokonce žloutenku typu C," upozornil policejní mluvčí.

Gábor, který brutálně znásilnil svou neteř a soud mu uložil ústavní léčbu, z Kosmonos utekl již v srpnu, ale policie ho za pár dní dopadla a vrátila do ústavu. Fron v srpnu už utekl dvakrát. Podle Mareše jde o notorické útěkáře.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám