Hlavní obsah

Policisté hledají řidiče, který zřejmě zneužil chlapce

– MOST

Mostečtí kriminalisté pátrají už více než dva měsíce po muži, který pravděpodobně pohlavně zneužil chlapce. Řidič nákladního vozu Tatra 815 oranžové barvy zastavil 17. května na silnici za Bílinou na Teplicku hochovi, jenž šel pěšky směrem na Most, a nabídl mu svezení.

Článek

Chlapce však zavezl k železniční zastávce u obce Želenice na Mostecku, kde se na něm dopustil mravnostního trestného činu, informovala mostecká policejní mluvčí.

Tatra měla údajně registrační značku začínající písmeny TP, její řidič se podle mluvčí pravidelně objevoval na trase mezi Bílinou a Mostem, kde využíval nabízených sexuálních služeb. "Po spáchání trestného činu však jeho jízdy touto lokalitou ustaly. Policie se proto obrací na občany, kteří by mohli poskytnout o řidiči či nákladním voze jakoukoli informaci, aby volali na telefonní linku 158," uvedla mluvčí.

Hledanému muži je asi 50 let, má silnější postavu s bříškem, měří 175 až 180 cm. Jeho prošedivělé, mírně vlnité, rozevláté vlasy působí až neupraveným dojmem. Podle výpovědi svědků je muž silným kuřákem a používá dioptrické brýle.

Reklama

Výběr článků

Načítám