Hlavní obsah

Zásahová jednotka zatkla ozbrojeného podvodníka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Ostravští policisté začali od soboty stíhat pět mužů pro podvod na leasingových společnostech. Na základě falešných údajů od nich získali tři auta za více než tři milióny korun. Jeden z mužů vlastnil dvě střelné zbraně, byl zatčen zásahovou jednotkou.

Článek

"Za použití zfalšovaných dokumentů o solventnosti a bezdlužnosti obchodní společnosti jednoho z obviněných vylákali na různých leasingových společnostech tři osobní motorová vozidla. Pro pomoc k trestnému činu podvodu je stíhán muž, který dokumenty vyhotovil na počítači," uvedla policejní mluvčí Dagmar Bednarčíková.

Dva z obviněných byli v sobotu zadrženi za asistence zásahové jednotky Správy Severomoravského kraje. Skončili v policejní cele s návrhem na vzetí do vazby.

"U jednoho z obviněných byly zajištěny při domovních prohlídkách a prohlídkách nebytových prostor dvě legálně držené zbraně," dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám