Hlavní obsah

Řidička kamiónu havarovala u Karlových Varů

Právo, fk
KARLOVY VARY

Mnohočetná zranění ohrožující život utrpěla sedmatřicetiletá řidička německého kamiónu na výpadovce z Karlových Varů na Prahu nedaleko Bochova na Karlovarsku v úterý před 16. hodinou.

Článek

"Jsou to zranění, které přímo ohrožují její život, proto jsme zavolali vrtulník," sdělil Právu na místě vážné dopravní nehody lékař Jiří Maruna z rychlé lékařské záchranné pomoci z Toužimi. Na místě byli rovněž toužimští hasiči a policie ze Žlutic. " Ještě s jedním řidičem z kamionu jsem jí pomáhal ven z rozdrcené kabiny, sténala, nemohla mluvit, ale potom se sestrou už trochu německy mluvila," uvedl mladý řidič osobního vozu Tomáš Hulínský z Týnyště, který k havárii dojel jako první.

Podle policie se nikdo jiný na nehodě nepodílel. Řidička zřejmě v deštivém počasí podlehla mikrospánku, sjela na kraj příkopu po pravé straně vozovky a snažila se kamion dostat zpět na silnici, manévr ji však nevyšel, přejela na druhou levou stranu, kde se zabořila. Kamion se přitom stočil napříč vozovky. Havárie je v dalším šetření policie. Zraněná byla vrtulníkem převezena do plzeňské nemocnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám