Hlavní obsah

Stánkaře v Brně zbili, okradli a hrozili mu podřezáním

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Kriminalisté v Brně pátrají po trojici mužů podezřelých z loupežného přepadení prodejce oblečení na autobusovém nádraží. Jeden z agresorů muži údajně vyhrožoval podřezáním. Policie v souvislosti s případem hledá tři muže, které zachytila bezpečnostní kamera a kteří by mohli podle vyšetřovatelů přispět k objasnění.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie hledá tři muže ze záznamu kameryVideo: Policie ČR

 
Článek

K loupežnému přepadení došlo 27. října odpoledne na ústředním autobusovém nádraží. Trojice podle policie prodejce přepadla přímo v jeho stánku.

„Podle výpovědi poškozeného jej jeden z útočníků chytil a bil pěstí do hlavy. Když se pokusil utéct, ostatní dva muži mu zatarasili cestu. Hlavní agresor chtěl od prodejce peníze, a dokud mu je nevydal, stále jej bil. Při odchodu ještě naznačil gestem, aby nevolal policii, nebo jej podřízne,” sdělil ve středu mluvčí policie David Chaloupka s tím, že útočníci mluvili česky s cizím přízvukem.

Lupič v Brně se přetahoval s mužem o dveře. Pak ho vláčel po zemi, aby dostal peníze

Krimi

Policisté při vyšetřování rovněž zajistili videozáznam z bezpečnostní kamery nedaleko od místa činu, který zachytil tři muže. „Podle kriminalistů mohou významným způsobem přispět k objasnění tohoto skutku, pokud je tedy poznáváte, dejte nám vědět na lince 158,” dodal Chaloupka.

Zda je trojice ze záznamu podezřelá přímo z napadení, nebo by mělo jít spíše o svědky, policie neupřesnila.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám