Hlavní obsah

Obral znaveného muže v Brně na schodech, kamerám neunikl

Mladého muže, tvrdě spícího na schodech brněnského hlavního nádraží, v pátek brzy ráno okradl kolemjdoucí muž, zatímco další dva jeho kumpáni čekali opodál. Incident však zachytila kamera a krátce poté tři podezřelé dopadli strážníci.

BEZ KOMENTÁŘE: Krádež u brněnského Hlavního nádražíVideo: MP Brno

 
Článek

Muž na záznamu se jal spícího mladíka prohledávat, až našel v jeho zadní kapse peněženku. Tu si strčil do vlastní kapsy a s pohrdavým mávnutím rukou odkráčel za svými kolegy, kteří podle mluvčího brněnské městské policie Jakuba Ghanema akci jistili zpovzdálí.

„Trojice podezřelých ve věku 27, 32 a 54 let se potom odebrala ke konečné trolejbusů v Benešově ulici, kde ji dopadla hlídka pořádkové jednotky městské policie,“ sdělil Ghanem.

Nejmladší z nich poté před strážníky předstíral zaškobrtnutí, přičemž ukořistěnou peněženku zdánlivě bez povšimnutí upustil na schodiště. Jeho pokus zbavit se doličného předmětu však oku kamery neušel.

Strážníci poté přivolali státní policisty, kteří trojici odvezli na služebnu. Hlídka také oslovila okradeného 26letého mladíka a ten potvrdil, že peněženku postrádá.

Reklama

Výběr článků

Načítám