Hlavní obsah

Policie vypátrala násilníka z metra, který zničehonic napadl cestujícího

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kriminalisté vypátrali muže podezřelého z bezdůvodného napadení cestujícího v metru. Incident se stal v září ve stanici Skalka. Policie podezřelého vyslechla a nakonec obvinila z loupeže.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

„Díky zveřejnění případu v médiích kriminalisté získali poznatek k muži na záběrech a toho se jim podařilo ztotožnit a vyslechnout. S 26letým mužem následně zahájili trestní stíhání pro podezření ze spáchání trestného činu loupež,“ sdělil v pondělí mluvčí policie Jan Daněk.

Zda je vyšetřovaná loupež spojená přímo s incidentem v metru, policie neupřesnila. Podle prvotních zpráv z října, kdy policie o případu informovala, šlo jen o fyzické násilí.

K napadení došlo začátkem září. Cestující stál na nástupišti a muž se na něj vrhl podle policie zničehonic, přičemž ho bil pěstmi do obličeje. „Poškozený utrpěl zranění, se kterým musel k lékaři. Následně vše oznámil policii,“ sdělila tehdy policie.

Muž v metru po derby napadl mladíka s fotbalovou šálou, natočily ho kamery

Krimi

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám