Hlavní obsah

Na silnici v Rakovníku se po nehodě vysypaly dvě tuny kaprů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po sobotní nehodě traktoru v Rakovníku se na silnici vysypali kapři, kteří byli na valníku. Informoval o tom mluvčí hasičů Petr Svoboda.

Foto: HZS Středočeského kraje

Po nehodě traktoru v Rakovníku se na silnici vysypali kapři

Článek

K nehodě došlo před desátou hodinou ráno na křižovatce ulic Lišanská a Kollárova v Rakovníku.

„Podle informací od oznamovatele se v prostoru křižovatky převrátil traktor s valníkem, který vezl v přepravních kádích živé kapry. Ti se vzhledem ke svažitému terénu vysypali po celé šířce komunikace až do vzdálenosti několika desítek metrů,“ uvedl Svoboda.

Hasiči na místo poslali jednotku se čtyři auty, byla tam do dvou minut po vyjetí. Velitel pak konstatoval, že na vozovce leží přes dvě tuny ryb. Řidič traktoru utrpěl lehčí zranění, které mu ošetřili přivolaní záchranáři, pak byl převezen k dalšímu vyšetření do nemocnice.

Hasiči pak pomáhali rybářům s posbíráním ryb do náhradních kádí s vodou. „Po otočení soupravy na kola a naložení na odtah rakovnická jednotka opláchla vozovku a pak se vrátila na stanici,“ dodal Svoboda s tím, že křižovatkou, jež byla v době zásahu zavřená, mohla auta opět jezdit krátce po jedné hodině odpoledne.

Příčinu nehody traktoru vyšetřuje rakovnická dopravní policie.

Třeboňský kapr má před Vánocemi stát sto korun jako loni

Vánoce

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám