Hlavní obsah

U pumpy na kraji Brna našli brutálně zavražděné tříměsíční dítě, matka stála u něj

Jihomoravští policisté vyšetřují brutální vraždu tříměsíčního kojence, kterého našli v autě u čerpací stanice na okraji Brna. Podle nich má čin na svědomí jeho matka, která skončila v policejní cele a čeká na rozhodnutí o uvalení vazby. Na případ v úterý upozornila televize Prima.

Policie vyšetřuje brutální vraždu kojenceVideo: Prima FTV

 
Článek

Kriminalisté našli zavražděné dítě v kaluži krve na parkovišti za čerpací stanicí v Hněvkovského ulici na okraji Brna. Mělo být v jednom ze zaparkovaných aut, vedle něhož stála matka. Podle Primy hrůzný čin otřásl i otrlými detektivy. Podle svědků mělo dítě rozbitou hlavu.

„Vyšetřujeme vraždu kojence, která se stala v noci na pondělí v Brně. Podezřelou je 21letá žena, která je v současné době v policejní cele, my jsme dali podnět k návrhu na vzetí do vazby,“ řekl mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek. Případný motiv činu ale není jasný.

„Naši zdravotníci byli na místě, došlo tam k úmrtí kojence, a to ještě před naším příjezdem. Už jsme miminku nemohli pomoci,“ řekla Primě mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bóthová.

Podezřelá žena se podle televize měla pohybovat v okolí lidí bez domova. Za vraždu jí v případě odsouzení hrozí až 20 let vězení, nebo i výjimečný trest.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám