Hlavní obsah

Dva zranění při srážce tramvaje s autem v Ostravě

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmačtyřicetiletý řidič osobního auta a jeho osmašedesátiletá spolujezdkyně se zranili v pátek odpoledne při srážce tramvaje s vozem v Ostravě. Tramvaj po nehodě vykolejila.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Nehoda auta a tramvaje v Ostravě

Článek

Ke střetu došlo pár minut po 16. hodině na křižovatce ulic Martinovská a Třebovická. „Řidič podle dosud zjištěných informací odbočoval na Třebovickou ulici, přičemž nedal přednost v témže směru jízdy projíždějící tramvaji č. 4. Došlo ke střetu a tramvaj vykolejila,“ popsala nehodu policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl potvrdil dva zraněné. „Žena utrpěla lehké zranění hlavy, muž měl těžší poranění v oblasti zad s podezření na otřes mozku. Oba byli převezeni na urgentní příjem Fakultní nemocnice Ostrava,“ doplnil.

Orientační dechová zkouška u řidiče tramvaje byla negativní, u řidiče auta byl nařízen odběr krve. Odstranění následků srážky může podle mluvčí Dopravního podniku Ostrava Karolíny Ryckové trvat až několik hodin. Policisté okolnosti nehody zjišťují a žádají případné svědky, aby se přihlásili na lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám