Hlavní obsah

Smolný den zloděje z Úval: Chytil ho majitel a pak si přisedl do špatného auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dvojitá smůla provázela minulý týden zloděje na Praze-východ. Nejprve ho chytil majitel auta, kterému vzal peněženku. Podařilo se mu však utéct a nastoupit do cizího auta. Náhoda tomu chtěla, že v něm seděl policista ve svém volnu.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Zloděje minulé úterý v Riegerově ulici v Úvalech přilákalo osobní auto, kde bylo pootevřené okno. Do auta si sáhl pro peněženku, osobní věci a mobil. Přistihl ho majitel, který ho povalil na zem a snažil se ho zadržet do příjezdu policie.

„Podezřelý muž se vymanil z držení a chtěl z místa utéct. Na útěku však skočil do civilního vozidla a žádal po řidiči, aby z místa rychle ujel. To však netušil, že řidičem v civilu je policista,“ informovala v pátek mluvčí policie Eva Hašlová.

Jeho kolegové z Úval byli na místě během chvíle a smolaře si převzali. Vzápětí zjistili, že nejde o žádného nováčka a za krádeže již byl odsouzen. Nyní mu hrozí až tři roky vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám