Hlavní obsah

Opilý muž zaútočil v Praze na policistu nožem

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Před budovou protialkoholní záchytné stanice v Praze na Bulovce zaútočil v neděli večer opilý muž na policistu nožem. Zatímco policista vyvázl bez zranění, opilec skončil s oděrkami v nemocnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilec zaútočil na policistu u záchytky nožemVideo: Novinky

 
Článek

Incident začal na pražském Smíchově, kam zamířila hlídka pražských strážníků společně s policistou, aby převezla na protialkoholní záchytnou stanici dva opilé muže.

Po příjezdu k záchytce na pražské Bulovce požádal jeden z mužů policistu a strážníky, aby se mohl vymočit. To mu umožnili a po vykonání potřeby ho usadili do čekárny přilehlé záchytky. Společně pak vyčkávali na příjem.

Zaútočil nečekaně

Bez jakéhokoliv předchozího varování pak opilý muž, podle informací z místa, zaútočil na policistu nožem. Snažil se ho prý bodnout, ale čepel nože sjela po vestě, kterou měl policista na sobě. Policista společně se strážníky pak musel opilého agresora zpacifikovat.

"Došlo k napadení policisty nožem. Policista vyvázl z incidentu bez zranění. Podezřelý muž utrpěl oděrky, se kterými ho záchranáři převezli k ošetření do nemocnice," sdělil Novinkám policejní mluvčí Jan Daněk.

Místo incidentu policisté uzavřeli páskami. Celou věc si pak na místě převzali kriminalisté, kteří zajistili také nůž. Vedle něj ležel teleskopický obušek, pomocí kterého policista ozbrojeného muže pacifikoval.

"Okolnosti celé události jsou předmětem dalšího vyšetřování," doplnil mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám