Hlavní obsah

Na dálnici D4 boural tým kapely Mirai, zranilo se celkem sedm lidí

Novinky, ok, jap
Příbram
Aktualizováno

Hromadná nehoda tří aut se stala v neděli dopoledne na dálnici D4. Sedm lidí bylo zraněno, z toho jedna žena těžce. V dodávce cestoval tým hudební kapely Mirai. Silnice je uzavřena.

Tým kapely Mirai havaroval na dálnici D4Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala kolem půl dvanácté na 23. kilometru ve směru na Prahu. Podle mluvčí hasičů Vladimíry Kerekové se srazila dodávka a dvě osobní auta.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Auto skupiny Mirai u nehody.

V dodávce jela manažerka kapely Mirai s techniky. „Nemáme dobré zprávy, dneska v Ústí koncert padá, protože tým, který jel v druhém autě, měl autonehodu. Jeli do nemocnice, snad budou v pohodě. Akorát Monika má větší problém s nohou. My za nimi pojedeme do nemocnice,“ uvedl na Facebooku zpěvák kapely Mirai Navrátil.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Dodávka vezla například kytary kapely.

„Šlo pravděpodobně o nějaké nedobrzdění, zatím se to řeší. V naší dodávce jelo pět kluků, kteří byli spíš vyděšení. Manažerka měla zaklíněnou nohu,“ doplnil pro Novinky Navrátil.

Záchranná služba poslala k nehodě kromě sanitek a lékaře také vrtulník. „Jedna žena byla vážně zraněna a po intenzivní lékařské péči byla vrtulníkem převezena do nemocnice v Praze. Čtyři lidé byli středně těžké zranění a po ošetření byli převezeni do nemocnic v Motole a Vinohradech,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Havarované osobní auto.

Další dva lidé byli podle ní zraněni lehce a sanitka je převezla do nemocnice v Příbrami.

„Policisté zjišťují příčiny a okolnosti nehody,“ sdělil mluvčí policie Pavel Truxa.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Havarovaná dodávka na dálnici D4.

Popová kapela Mirai vznikla v roce 2014 a frontmanem je Mirai Navrátil. V kapele dále hrají bubeník Šimon Bílý, baskytarista Michal Stulík a kytarista Tomáš Javůrek. Ve sbírce má ocenění z ankety Český slavík i Cenu Anděl. Zdroj: Wikipedie

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám