Hlavní obsah

BMW vyletělo ze silnice a skončilo ve stoce, jeden člověk zemřel

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Švihov
Aktualizováno

Vážnou dopravní nehodu vyšetřují policisté na Klatovsku. Na silnici první třídy mezi Švihovem a Kokšínem havaroval v sobotu před 23. hodinou osobní automobil s pěti pasažéry. Jeden člověk zemřel na místě, další zraněné odvezly sanitky a vrtulník kdo nemocnic.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Nehoda si vyžádala jednoho mrtvého.

Článek

K nehodě došlo pod železničním viaduktem, kde řidič BMW s rumunskou poznávací značkou pravděpodobně nezvládl zatáčku, vyjel mimo silnici a skončil ve stoce.

„Jednadvacetiletý řidič osobního vozidla BMW při projetí levotočivé zatáčky za obcí Kokšín nepřizpůsobil rychlost jízdy, vyjel vpravo mimo komunikaci, kde bočně narazil do skály. Byl odražen vlevo mimo komunikaci, kde se převrátil na střechu a následně vjel do koryta Točnického potoka. Nehodu nepřežil spolujezdec ze zadního sedadla. V autě cestovalo pět osob,“ uvedla pro Právo mluvčí policie Dagmar Brožová.

Podle ní byl doposud ztotožněn pouze řidič, všichni cestující jsou totiž cizinci. „Dechová zkouška u řidiče na alkohol byla negativní. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 100 tisíc korun,“ doplnila mluvčí.

Foto: pab, Právo

Auto skončilo po nehodě ve stoce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám