Hlavní obsah

Muž v pražských Stodůlkách pobodal dva lidi, skončil v poutech

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

V pražských Stodůlkách v pátek večer zadrželi policisté muže, který je podezřelý z pobodání dvou lidí. Incident se odehrál za zatím neznámých okolností v Neústupného ulici a také v přilehlém parčíku. Vážně zraněnou ženu našli záchranáři u domu, dalšího pobodaného o několik desítek metrů dále.

BEZ KOMENTÁŘE: V pražských Stodůlkách byli pobodáni dva lidéVideo: Novinky

 
Článek

Přivolaní policisté začali okamžitě pátrat po okolí po podezřelém, který byl stále ozbrojen nožem. „Zatímco záchranáři poskytovali první pomoc zraněným, policisté prohledávali okolí, neboť nebylo v tu chvíli zcela jasné, zda neútočilo více osob,” uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský.

Jeden z policistů si podezřelého muže všiml poblíž Fantovy ulice. Že se jedná o útočníka, mu potvrdil i jeden z přítomných svědků. Muž nereagoval na policistovu výzvu, nakonec ho museli muži zákona zpacifikovat. Vzápětí u něj našli i nůž, kterým měl předtím útočit.

Foto: Novinky

Policisté museli muže zpacifikovat

Okolí místa policisté uzavřeli. Zároveň se společně se záchranáři a dalšími svědky starali o pobodanou dvojici.

„Na místě zasahovalo celkem pět posádek záchranářů, lékařů a inspektora provozu. V naší péči skončili dva zranění, žena a muž. Žena utrpěla vážná poranění a po ošetření byla převezena na ARO motolské nemocnice. Muž utrpěl rovněž vážná poranění a po ošetření byl převezen do Ústřední vojenské nemocnice Střešovice," uvedla mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Foto: Novinky

Zadržení podezřelého muže.

Případ si na místě převzali krajští kriminalisté, kteří budou zjišťovat, k čemu přesně mezi trojicí došlo a jaký byl motiv útoku. Svědci uvedli, že zadržený muž  je cizinec

Konkrétnější informace vzhledem k závažnosti celé události policie zatím uvádět nebude.

Reklama

Výběr článků

Načítám