Hlavní obsah

V bytě v Přerově našli zavražděné tříleté dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov
Aktualizováno

Kriminalisté v Přerově vyšetřují od středy vraždu tříletého dítěte v bytě. Není jasné, zda policie zadržela podezřelou osobu. Za vraždu hrozí až výjimečný trest.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Tělo dítěte našli v bytě ve středu odpoledne. „Z dosud zjištěných poznatků a stop zajištěných na místě činu je zřejmé, že na smrti tříletého dítěte měla podíl jiná osoba,“ uvedla mluvčí policie Jitka Dolejšová.

Podle ní kriminalisté případ vyšetřují jako vraždu. Vyhodnocují stopy a nařídili pitvu zemřelého. Nikdo dosud nebyl obviněn. Dolejšová Novinkám řekla, že policie zatím nebude komentovat, zda byl někdo zadržen. „Můžeme ale uklidnit veřejnost, ničeho se nemusí obávat. Další informace zveřejníme nejdříve v pátek po výslechu svědků,“ konstatovala.

„Dle trestního zákoníku lze za výše uvedený trestný čin uložit trest odnětí svobody na 15 až 20 let nebo výjimečný trest,“ konstatovala Dolejšová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám