Hlavní obsah

Policie vyšetřuje vraždu šestiletého chlapce na Benešovsku

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od čtvrtka vyšetřují středočeští kriminalisté vraždu šestiletého chlapce. Toho nalezli policisté v jednom z rodinných domů na Benešovsku. Kriminalisté již zadrželi podezřelou ženu.

Policie vyšetřuje vraždu šestiletého chlapce na BenešovskuVideo: Prima FTV

 
Článek

„Mohu potvrdit, že od čtvrtka prověřujeme úmrtí dítěte v jednom z rodinných domů na Benešovsku. Případ si na místě převzali krajští kriminalisté. Nařízená soudní pitva prokázala, že se na smrti dítěte podílel někdo další,” uvedla policejní mluvčí Veronika Čermáková.

Podle FTV Prima byla v domě kromě dítěte nalezena také jeho matka, která si způsobila řezné rány na rukou. Policisty do domu podle televize přivolala právě ona. Informaci o tom, zda je z vraždy chlapce stíhána právě jeho matka, však policisté nemohli potvrdit.

„V souvislosti s tímto případem kriminalisté následující den zahájili trestní stíhání ženy pro zvlášť závažný zločin vraždy, za což by jí v případě prokázání viny hrozil až dvacetiletý pobyt za mřížemi, případně výjimečný trest,” doplnila mluvčí.

Státní zástupce podal návrh na vzetí ženy do vazby. O tom bude následně rozhodovat benešovský soud.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám