Hlavní obsah

Kamion na Hodonínsku nedobrzdil a rozházel čtyři auta v koloně, dvě děti se zranily

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mikulčice

Celkem čtyři osobní auta při jedné nehodě naboural v pondělí před polednem kamion u Mikulčic na Hodonínsku. Řidič podle policie nedobrzdil před kolonou. Záchranáři ošetřili tři lehce zraněné pacienty, z toho dvě děti.

Foto: Policie ČR

Nehoda kamionu a čtyř aut na Hodonínsku

Článek

Nehoda podle mluvčího policie Petra Zámečníka zablokovala frekventovanou silnici I/55 mezi Hodonínem a Břeclaví. „Uzavírka může trvat několik hodin,“ sdělil na webu.

Foto: Policie ČR

Nehoda kamionu a čtyř aut na Hodonínsku

Podle předběžných závěrů vyšetřovatelů se krátce před nehodou tvořila ve směru na Hodonín kolona kvůli silnému provozu. Postupně do kolony přijížděla další osobní auta.

Foto: Policie ČR

Nehoda kamionu a čtyř aut na Hodonínsku

„Bohužel na to nestihl včas zareagovat řidič zahraničního kamionu, který do pomalu jedoucích vozidel zezadu narazil a čtyři nárazem poškodil. Kamion osobáky rozházel na různá místa a sám se stočil tak, že zablokoval oba jízdní pruhy,“ popsal Zámečník.

U nehody zasahovala záchranná služba. „Na místě jsme ošetřili dvě děti, šlo o lehká poranění. V doprovodu nezraněné maminky jsme je převezli do hodonínské nemocnice,” řekla ČTK mluvčí záchranky Michaela Bothová.

Foto: Policie ČR

Nehoda kamionu a čtyř aut na Hodonínsku

„Ošetřili jsme i ženu středního věku, kterou jsme také s lehčími poraněními transportovali do břeclavské nemocnice," dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám