Hlavní obsah

Motorkář zemřel v Ďáblicích po střetu s kamionem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Šestačtyřicetiletý motocyklista ve čtvrtek odpoledne nepřežil srážku s kamionem v pražské Ďáblické ulici ve směru z centra. Silnici 243 mezi Ďáblicemi a Březiněvsí policisté ve směru z centra uzavřeli. Informaci potvrdila mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Motorkář zemřel v Ďáblicích po střetu s kamionem Video: Aktu.cz

 
Článek

Tragická nehoda zkomplikovala provoz městských a příměstských autobusů 103, 348, 349, 368 a 369.

"U místa nehody uvázlo již 13 autobusů. Provoz na výše zmíněných linkách je velmi omezen. Autobusy, které u nehody neuvázly, jsou odkláněny mimo Březiněves, Bořanovice a Líbeznice," uvedla před 17:00 na webu společnost Ropid, která organizuje dopravu po Praze a okolí.

Záchranná služba na místo vyslala posádku, lékaře, inspektora i vrtulník. Motocyklista byl v kritickém stavu, i přes okamžitou laickou resuscitaci pomocí telefonické asistence z dispečinku i následného oživování profesionálními záchranáři se ho nepodařilo zachránit. "Bohužel zranění byla pro muže smrtelná," napsali záchranáři na Twitteru.

Zoulová uvedla, že příčiny a okolnosti smrtelné nehody vyšetřují dopravní policisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám