Hlavní obsah

Dva útočníci v Mostě brutálně zbili muže, pak ho ještě srazili autem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Most

Dva útočníci zbili v pondělí odpoledne v Mostě muže, a když chtěl pak odejít, srazil ho jeden z nich ještě autem. Policie nyní hledá svědky napadení. Útočníky dopadla chvíli po činu.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Napadení se odehrálo kolem sedmé hodiny odpoledne poblíž křižovatky ul. Obránců míru a 1. máje. První z útočníků podle policie nejprve napadl muže pěstmi a pak do něj kopal i poté, co oběť spadla na zem. Pak odešel.

„V útoku pokračoval jeho komplic. Když chtěl poškozený z místa činu utéct, srazil ho první útočník osobním vozidlem tovární značky Peugeot 308 černé barvy,“ popsal mluvčí policie Daniel Vítek.

Napadený skončil s vážným zraněním v nemocnici. Věk jednotlivých aktérů ani motiv útoku policisté nesdělili.

Policie zjistila, že napadení přihlíželi další lidé, kteří útočníky okřikli. Kriminalisté by nyní potřebovali jejich svědectví, případně kamerové záznamy. „Policisté uvítají záznamy, na kterých je zachycen průběh napadení, byť i částečný,“ konstatoval Vítek s tím, že veškeré informace přijme linka 158. Právní kvalifikaci policie nesdělila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám