Hlavní obsah

Zloděj měl na okraji Prahy štěstí. V ukradené kabelce bylo půl milionu

Policie pátrá po zloději, který 10. května na parkovišti u nákupního centra na pražském Černém mostě ukradl z auta čtyřiapadesátileté ženě kabelku s 500 000 korunami, které chtěla odvézt do banky.

Krádež půl milionuVideo: Policie ČR

 
Článek

Podle přiložených kamerových záznamů se v době činu na místě pohyboval muž, který měl na sobě světlou bundu, světlé džínové kalhoty a černou kšiltovku a přes rameno světlehnědou tašku.

Podle policie šlo o pětileté úspory okradené ženy a jejího manžela, kteří je měli připravené na koupi auta a po nákupu v obchodním centru je chtěli složit na svůj účet v bance.

Krátce před okradením kolem 19. hodiny se žena vrátila se svým manželem s nákupem k autu na parkovišti u obchodního centra. Auto odemkli a žena na sedačku spolujezdce položila kabelku s penězi, pak se s nákupem přesunuli k zavazadlovému prostoru, kde ho začali nakládat. Mezitím k otevřenému vozu zřejmě přišel zloděj a kabelku ukradl, aniž to žena a muž zpozorovali, popsal událost mluvčí.

Policie vyšetřuje případ pro podezření z krádeže, za kterou hrozí až osm let vězení. Žádá o jakékoli informace, které přijme na lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám