Hlavní obsah

Auto u Prahy přimáčklo muže na přívěs, náraz mu amputoval nohu

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

O nohu přišel v pondělí odpoledne muž při nehodě osobního auta na Praze-západ. Vůz jej přimáčkl na zaparkovaný přívěs. Další dva lidé byli zraněni.

BEZ KOMENTÁŘE: Vážná nehoda v ČernošicíchVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v Dobřichovické ulici na okraji Černošic před třetí hodinou odpoledne. Podle informací z místa narazilo osobní auto do přívěsu dodávky, na kterém byl naložen malý silniční válec. U dodávky stáli dva muži, jednoho z nich auto přimáčklo na přívěs a muž přišel o nohu. Osobní auto se poté převrátilo na bok.

Podle záchranné služby byly dvě osoby zraněny středně těžce a převezeny do vojenské nemocnice v Praze.

„Nejvážněji byl zraněn třetí člověk, který utrpěl ztrátové poranění dolní končetiny. Byla nutná intenzivní lékařská péče a napojení na plicní ventilaci. Následně byl pacient převezen letecky do motolské nemocnice,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Podle mluvčí Policejního prezidia Lenky Sikorové u nehody pomáhali jako první policisté z Útvaru rychlého nasazení, kteří místem náhodně projížděli ze cvičení. Nejvážněji zraněnému muži zaškrtili končetinu a poskytli první pomoc.

Příčiny nehody policisté vyšetřují.

Reklama

Výběr článků

Načítám