Hlavní obsah

Fotbalista Řepka nastoupil do vězení

Právo, Novinky, kub, rih
Praha
Aktualizováno

Bývalý fotbalový reprezentant Tomáš Řepka nastoupil v pondělí odpoledne k výkonu trestu do věznice na pražské Ruzyni. Odsedět si má 2,5 roku za zpronevěru, internetové útoky na svou exmanželku a delikty ohledně řízení vozidla.

Tomáš Řepka nastoupil do vězeníVideo: Aktu.cz

 
Článek

Řepka nástup za mříže nekomentoval. Poté, co ho přivezlo před bránu Ruzyně auto, rychle prošel mezi novináři, kteří na něj čekali, a vešel do právě otevřených dveří věznice.

Krajský soud v Praze nedávno potvrdil verdikt okresního soudu v jednom z Řepkových případů, který se týkal řízení vozidel, podle nějž má jít bývalý fotbalový reprezentant na půl roku do vězení. Předtím soudy Řepkovi udělily dvouletý trest za zpronevěru a smyšlené erotické inzeráty.

POSLEDNÍ SOUD ŘEPKA NEOBMĚKČIL
Fotbalista dostal dva roky natvrdo

Vězeňská služba nemůže podle mluvčí Petry Kučerové Řepkův případ blíže komentovat. V obecné rovině uvedla, že nové vězně při nástupu trestu vždy čeká standardní proces, při kterém musejí odevzdat doklady a osobní věci. Dostanou naopak identifikaci a čeká je zdravotní prohlídka.

„Vězni jsou umístěni do nástupního oddělení a procházejí všemi procesy, které jsou potřeba k nástupu do výkonu trestu,“ řekla Právu Kučerová.

Falešné inzeráty podal podle soudu Řepka se svou partnerkou Kateřinou Kristelovou, týkaly se Řepkovy expartnerky Vlaďky Erbové. Inzeráty byly k vidění na erotických internetových portálech a obsahovaly kontakty na Erbovou.

Kristelové v případu soud udělil tříměsíční podmínku s ročním odkladem. Kauza erotických inzerátů hýbala českým bulvárem, pečlivě sledujícím všechny tři do sporu zapojené celebrity.

Reklama

Výběr článků

Načítám