Hlavní obsah

Kamion na Vsetínsku skončil v domě u cesty, řidič v osobním autě zahynul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při nehodě v Lužné na Vsetínsku zahynul ve středu dopoledne řidič osobního auta. Vůz se střetl nejdříve s jedním a vzápětí pak ještě s dalším kamionem. Druhé z nákladních aut po srážce sjelo ze silnice a nabouralo do verandy rodinného domku. Řidiče a spolujezdce z tohoto auta se zraněními převezli do nemocnice.

Foto: Policie ČR

Kamion v domě

Článek

„K nehodě došlo krátce před desátou hodinou dopoledne. Řidič osobního vozidla jel po silnici I/57 od obce Valašská Polanka do obce Lužná. Z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se střetl s nákladní soupravou,“ uvedl mluvčí vsetínské policie Vladislav Malcharczik.

Osobní auto se po první srážce pohybovalo dál a čelně se srazilo s dalším kamionem. „Ten částečně vyjel ze silnice a narazil do přístěnku rodinného domu,“ popsal Malcharczik.

Doplnil, že silnice v Lužné musela být uzavřena, čeká se na vyproštění zaklíněného kamionu.

Foto: HZS Zlínského kraje

Místo nehody

Na místo vyjely tři jednotky hasičů. Ti po příjezdu na místo nejprve vyprostili řidiče osobního auta, který ale zraněním na místě podlehl. „Potom zajišťovali konstrukci verandy rodinného domu, aby při vyprošťování kamionu nedošlo k jejímu zřícení,“ dodala mluvčí zlínských krajských hasičů Lucie Javoříková.

Reklama

Výběr článků

Načítám