Hlavní obsah

Na Slovensku zadrželi podezřelé z vraždy pražské manažerky, která zmizela před čtyřmi lety

Praha

Slovenská policie zadržela a obvinila dvě osoby, které podezírá z vraždy 46leté manažerky z Prahy. Ta zmizela před čtyřmi lety v Praze a firma, pro kterou pracovala, vypsala odměnu milion korun za informace vedoucí k jejímu nalezení. Tělo ženy se ale dosud pravděpodobně nenašlo.

Foto: Policie ČR

Ženu zaznamenala jedna ze silničních kamer.

Článek

Informace o obvinění v případu přinesla televize Nova, které dopadení dvou mužů potvrdila slovenská policie. „Vyšetřovatel obvinil dvě osoby ze zvlášť závažného zločinu vraždy a loupeže. Obětí je Jana S.,“ řekl televizi mluvčí slovenské policie Michal Slivka.

Případ původně vyšetřovali policisté z Prahy, kteří pak ale podle mluvčího policie Tomáše Hulana veškeré informace předali kolegům na Slovensku. Další informace  zatím zveřejněny nebyly, česká policie již případ více nebude komentovat. Neznámý tak zůstává osud ženy, jejíž tělo se zřejmě dosud nenašlo. Svědčí o tom také fakt, že žena je stále vedená v databázi pohřešovaných osob.

Manažerka zmizela 16. července 2015, kdy ji spolupracovníci viděli kolem 18:00 při odchodu z práce v Argentinské ulici. Domů ale nedorazila a svým blízkým nedala žádnou zprávu. Policie postupně zveřejnila fotografie pohřešované ženy, auta, ale i dvou mužů, kteří v jejím autě Ford Kuga cestovali.

Poslední cestu auta detektivové zmapovali na dálnici D8 u obce Velemín a stopa končila poblíž lokality Antonínův důl na Jihlavsku. Soukromá společnost, pro kterou pohřešovaná pracovala, vypsala tehdy odměnu jeden milion korun.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám