Hlavní obsah

Opilá matka usnula na náměstí v Brně, choulila se k ní desetiletá dcera

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Přímo na lavičce na Zelném trhu v samotném centru Brna si v pátek ustlala sedmatřicetiletá žena, kterou na Velký pátek zmohl alkohol. Scéna, kdy se k zjevně opilé ženě choulila její desetiletá dcera s větším psem, nezůstala bez povšimnutí kolemjdoucích. Ti zburcovali strážníky, kteří ženě naměřili přes tři promile alkoholu. Případem už se zabývají republikoví policisté a také sociálka.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilá matka v BrněVideo: MP Brno

 
Článek

„Přivolání strážníci ženu probudili a snažili se zjistit, jestli je schopná se svým dítětem bezpečně odejít domů. Odpověděla jim, že je v naprostém pořádku, což ovšem neodpovídalo jejím z počátku bezvýsledným pokusům postavit se na nohy. Když se jí nakonec podařilo zvednout se, po chvíli jí došly síly a musela se znovu posadit,“ řekl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Počínání strážníků se nelíbilo čtyřicetiletému muži, který se pohyboval okolo a neustále se snažil jejich práci narušovat.

„Ve chvíli, kdy se jednoho ze členů hlídky pokusil odstrčit, použili strážníci donucovací prostředky a spoutali ho. Muž se kvůli velkému množství vypitého alkoholu také nedokázal ovládat, a tak ho strážníci nechali převézt na záchytnou stanici,“ dodal Ghanem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám