Hlavní obsah

Dopravní komplikace v Praze: Hořící auto v tunelu a nehoda na D1

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Na dálnici D1 v Praze se v pondělí střetla dodávka s kamionem. Na místě přistál vrtulník záchranné služby, provoz byl několik desítek minut ve směru do metropole omezen. V Praze byl uzavřen i tunel Mrázovka, kde hořelo auto.

BEZ KOMENTÁŘE: Vážná nehoda na D1 Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda na dálnici D1 se stala na 2. kilometru. Dodávka narazila zezadu do polského kamionu. „Došlo k vážně dopravní nehodě nákladního vozidla a dodávky. Na místě přistál vrtulník,“ oznámila policie.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Dodávka narazila zezadu do kamionu na D1.

Jednoho člověka vyprostili hasiči. Rozsah zranění zatím není znám. Podle mluvčí policie Barbory Schneeweissové byl řidič dodávky převezen letecky do nemocnice.

Požár v tunelu

Tunel Mrázovka ve směru na Barrandovský most musel být po poledni uzavřen kvůli požáru osobního auta.

BEZ KOMENTÁŘE: Uzavřený tunel MrázovkaVideo: Novinky

„Tubus byl silně zakouřen, tunel byl proto uzavřen. Jedna osoba, která se schovala v tunelové propojce, byla zachráněna. Požár kromě automobilu poškodil i zabezpečovací systémy tunelu,“ informoval mluvčí hasičů Martin Kavka.

Foto: HZS Praha

Shořelé auto v tunelu.

„Záchranáři zahájili u 46letého muže, který se nadýchal zplodin, kyslíkovou terapii a transportovali ho do nemocnice v Motole,“ doplnila mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Škody hasiči odhadli na miliony korun. Příčinou požáru je podle Kavky technická závada vozidla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám