Hlavní obsah

Policie dopadla řidiče, který měl na Příbramsku smrtelně zranit chodkyni a ujet

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příbram

Policisté dopadli 28letého řidiče, který podle nich na začátku března na Příbramsku srazil chodkyni a ujel. Žena v nemocnici zemřela. Policie šoféra obvinila ze tří trestných činů, hrozí mu až šest let vězení.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Policisté na místě zajistili stopy a z částí automobilu určili, o jaký typ se jedná, pátrali po tmavém voze značky Peugeot. Pět dnů od události se jim podařilo dopadnout pachatele výše uvedeného skutku, jedná se o 28letého muže,“ informovala mluvčí policie Monika Schindlová.

V pátek byl řidič obviněn z trestných činů z usmrcení z nedbalosti, neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku a na základě svědeckých odpovědí také z ohrožení pod vlivem návykové látky.

Nehoda se stala 2. března brzo ráno u Příbrami. Pětatřicetiletá chodkyně šla po silnici na správné straně vozovky. Měla reflexní prvky a svítilnu v ruce, když ji srazilo auto. Řidič chodkyni nepomohl a ujel. Pomoc zavolal až další projíždějící šofér. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám