Hlavní obsah

Zásahovka zadržela dvojici podezřelou z přepadení banky v Praze

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policejní zásahová jednotka zadržela v úterý dopoledne na Praze-západ dvojici mužů podezřelých z loupeže v pobočce České spořitelny (ČS) v Praze 10 na konci ledna. Policisté je zadrželi v autě. Při zásahu museli podezřelé z vozidla vytáhnout pomocí donucovacích prostředků.

Přepadená spořitelnaVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Mluvčí policie Jan Daněk uvedl, že jeho kolegové dvojici zadrželi po předem připraveném zásahu. Při zatýkání ale museli například rozbít okénko u řidiče, protože podezřelí údajně nechtěli vystoupit sami.

Policie neupřesnila věk ani národnost mužů, vyšetřování ještě pokračuje a v případu zatím nebyl nikdo obviněn. „Probíhají úkony trestního řízení, jako jsou výslechy a další,“ dodal mluvčí.

Pobočka ČS byla přepadena 30. ledna v podvečer ve Vyžlovské ulici, podle svědků z banky utíkali dva ozbrojení pachatelé. Okolí pak prohledávali policisté se samopaly. Při přepadení nebyl nikdo zraněn a lup podle banky nebyl velký díky bezpečnostním pravidlům určujícím pouze minimální hotovost na přepážkách.

Reklama

Výběr článků

Načítám