Hlavní obsah

Sblížení v pražském baru utnul pokus o znásilnění

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie pátrá po muži podezřelém z napadení pětadvacetileté dívky v jednom z barů v Sokolovské ulici. Dvojice se nejdřív seznámila u pití, incident se údajně odehrál venku na cigaretě. Muž dívku podle její výpovědi tlačil na zeď a strhával z ní oblečení. Policie zveřejnila k případu videozáznam.

Kriminalisté hledají muže podezřelého z pokusu o znásilněníVideo: Policie ČR

 
Článek

Dívka se s mužem seznámila 5. února při popíjení v baru. „Zpočátku vše probíhalo normálně a po pár vypitých skleničkách se začal pár sbližovat, došlo na několik polibků a doteků,“ popsal mluvčí policie Jan Daněk.

Foto: Policie ČR

Pražská policie pátrá po muži podezřelém z pokusu o znásilnění

Zlom nastal venku před podnikem, kam dvojice vyšla na cigaretu. Podle výpovědi dívky se na ni začal muž sápat, tlačil ji na zeď, přičemž z ní strhával oblečení a kousal ji do krku. „Tomu se žena s křikem o pomoc ubránila a muž odešel pryč,“ upřesnil mluvčí.

Kriminalisté případ vyšetřují jako pokus o znásilnění. „Policisté pátrají po totožnosti muže zachyceného na záběrech. Jestliže ho někdo poznává, ať se ozve na linku 158,“ sdělil Daněk.

Pražská policie pátrá po muži podezřelém z pokusu o znásilnění

Podezřelému je podle něj zhruba 35 až 40 let, je vysoký 185 až 190 cm a má mohutnější postavu.

„Muž má světle hnědé vlasy s šedinami, delší strniště, světlé oči a široké lícní kosti. Na sobě měl khaki kabát, šedou mikinu, tmavší kalhoty a na hlavě šedou pletenou čepici,“ dodal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám