Hlavní obsah

Útočník se vetřel do bytu mladé ženy a surově ji napadl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písek

Devětadvacetiletý muž skončil ve středu ve vazbě poté, co byl obviněn ze surového napadení o tři roky starší ženy v Písku. Útočník se o víkendu vetřel do bytu své známé, kde na ni zaútočil. Ženu zachránili přicházející příbuzní.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Incident se podle policie odehrál v neděli v jednom z panelových domů.

„Muž měl přijít k bytu a ihned poté, co mu žena otevřela, ji měl fyzicky napadnout a zavřít se v bytě. Napadená žena agresora žádala, aby útoků zanechal a opustil byt, on měl pokračovat v surovém napadání a vyhrožovat jí zabitím,“ uvedla mluvčí policie Kamila Čuřínová Ingrišová.

Napadání zanechal, když uslyšel, že přicházejí příbuzní, z bytu pak rychle utekl. Žena musela do nemocnice.

Útočníka policisté zanedlouho zadrželi a následně obvinili z trestného činu vydírání a porušování domovní svobody. Další obvinění mohou následovat poté, co kriminalisté obdrží zdravotní zprávu. Motivem činu byly zřejmě vzájemné neshody. Ve středu soud agresora poslal do vazby.

„Jde o muže, který již měl v minulosti se zákonem problémy a byl odsouzen i za násilnou trestnou činnost,“ podotkla Čuřínová Ingrišová.

Reklama

Výběr článků

Načítám