Hlavní obsah

Stopař v Domažlicích zmizel s autem, zatímco řidička nakupovala

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domažlice

Policisté z Domažlic pátrají po zatím neznámém muži, jenž odjel s autem řidičce, která ho vzala s sebou jako stopaře. Žena ho podle policie nechala samotného v autě Škoda Fabia a šla nakoupit, stopař mezitím i s autem zmizel.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policisté se případem zabývají od pátku minulého týdne. „Na základě přijatého oznámení zahájili úkony trestního řízení pro podezření z neoprávněného užívání cizí věci,“ sdělila v pondělí mluvčí Dagmar Brožová.

Čtyřicetiletá žena nejdřív nabrala do auta stopaře, kterého podle vyšetřovatelů rovněž pustila za volant. Incident se pak stal kolem 6:00 na parkovišti v Domažlicích. „Nechala jej samotného ve vozidle i s klíči od vozu, zatímco ona šla nakupovat do blízkého obchodu,“ upřesnila mluvčí.

Muž ale na řidičku nepočkal a údajně s autem zmizel. „Bez svolení provozovatelky odjel s vozidlem Škoda Fabia bílé barvy, které měla zapůjčené jako náhradní vozidlo od firmy. Neznámý pachatel s vozidlem ujel,“ dodala Brožová s tím, že policisté vyčíslili škodu na 300 tisíc korun a nyní po muži i odcizeném vozidle pátrají.

Reklama

Výběr článků

Načítám