Hlavní obsah

Mikrospánek poslal řidiče do protisměru: Pět zraněných, pro dítě letěl vrtulník

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otovice

Záchranáři a policisté řešili vážnou nehodu, která se stala v pátek odpoledne u Otovic na Náchodsku. Čelně se tam srazila dvě osobní auta. Zdravotníci ošetřili celkem pět zraněných, bylo mezi nimi pětileté dítě, které přepravil do nemocnice vrtulník. Podle policie mohl za nehodu zřejmě mikrospánek jednoho z řidičů.

Foto: Policie ČR

Vážná nehoda u Otovic na Náchodsku

Článek

Nehoda se stala po 17:00 na silnici vedoucí k Polsku. „Střetly se dva osobní automobily řízené cizinci. S největší pravděpodobností kvůli mikrospánku řidiče automobil Ford Focus vybočil do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím osobním automobilem Range Rover, který řídila také cizinka,“ sdělila mluvčí Eva Prachařová.

Foto: Policie ČR

Vážná nehoda u Otovic na Náchodsku

Podle informací ČTK jsou všichni účastníci nehody Poláci.

Čtyři dospělí se sice zranili jen lehce, pro pětileté dítě z fordu ale letěl záchranářský vrtulník. „Pro přistání vrtulníku letecké záchranné služby hasiči nasvítili vedlejší louku,“ upřesnila mluvčí s tím, že pacient skončil v královéhradecké nemocnici.

Reklama

Výběr článků

Načítám