Hlavní obsah

Po vraždících lupičích z pumpy v Nelahozevsi se slehla zem. Na útěku jsou již 16 dní

– Mělník

Již 16 dní už jsou na útěku dva lupiči, kteří zavraždili 58letou čerpadlářku v Nelahozevsi na Mělnicku. Policie nemá žádné nové informace a jednotlivé vyšetřovací postupy nekomentuje. Po pachatelích stále marně pátrá.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadení čerpací stanice na MělnickuVideo: Policie ČR

 
Článek

„Kriminalisté obdrželi do této doby asi 400 poznatků, které prověřují. Jinak ale není nic nového, co bychom mohli zveřejnit. Po pachatelích pátráme,“ řekl Novinkám mluvčí policie Zdeněk Chalupa.

Komentovat nechtěl ani poslední žádost o pátrání, která souvisela s batohem. Není proto jasné, zda zveřejnění značky přineslo detektivům nějaké poznatky.

Foto: Policie ČR

Batoh, který policie identifikovala, není úplně běžný, nosí ho především vyznavači skate módy. „Jedná se o batoh značky Dakine v kombinaci červené a šedé barvy, s bílým nápisem ve spodním pravém rohu vnější kapsy,“ uvedl minulý týden Chalupa.

BEZ KOMENTÁŘE: Lupiči na záběrech vnější kameryVideo: Policie ČR

Po dvojici podezřelých z vraždy v Nelahozevsi pátrají policisté od 3. prosince. Podle nich mají na svědomí vraždu prodavačky na čerpací stanici, ze které zřejmě odnesli pokladnu a cigarety. Kriminalisté již zveřejnili dvě videa s podezřelými, dopadnout se je ale zatím nepodařilo. Podle detektivů může jít o muže a ženu, ale i o dva muže. Kriminalisté kousek od místa činu našli odhozenou kuklu.

Jak zjistily v pondělí Novinky, tři týdny před osudnou loupeží se stal podobný případ na pumpě o šest kilometrů dál v Červené Lhotě. Lupiči měli zbraň a maskovali se. Souvislost ale policie nepotvrdila s tím, že se zabývá veškerými okolnostmi obou loupeží.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám